Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een vergrootglas voor op het beeldscherm, daar worden oudere blij van!

Wanneer u een vergrootglas op uw beeldscherm plaatst maakt u het de oudere een stuk gemakkelijker! Wij hebben de laatste 20 jaar een hoop veranderingen meegemaakt, vooral op het gebied van smartphones, tablets en allerlei andere technische snufjes. Hoe nieuwer sneller en makkelijker het wordt ontworpen, hoe beter wij het vinden. De jeugdige mensen onder ons zijn er helemaal weg van en kunnen zich geen wereld in beelden zonder al deze technische uitvindingen en ontwikkelingen. Wat vaak wordt vergeten zijn de personen op leeftijd. Die hebben het allemaal moeilijk genoeg om alle nieuwe ontwikkelingen bij te kunnen benen. Waarom wordt er alleen aan de jeugdige onder ons gedacht en niet over de oudere? Dat is een goede vraag! Wij hebben aan de oudere gedacht en hebben iets nieuws ontwikkeld. Een vergrootglas voor op een beeldscherm van een telefoon.

De voordelen van een vergrootglas op een beeldscherm:

  • Vaak moeten personen op leeftijd eerst de bril erbij pakken om een smsje of een appje te kunnen ontcijferen. Gelukkig is dit niet meer nodig nu een ouder persoon een vergrootglas heeft voor op het beeldscherm voor de telefoon. Ze kunnen nu eenvoudig een berichtje lezen dankzij het vergrootglas!
  • Een ouder persoon kan vaak niet snel typen op een telefoon. Dit komt doordat ze het beeldscherm vaak niet kunnen aflezen. Of omdat ze niet handig zijn met de telefoon. Wanneer u een vergrootglas op uw beeldscherm laat plaatsen kan een ouder persoon gemakkelijk het beeldscherm bekijken en zal deze dus sneller met de telefoon overweg kunnen.

Een beeldscherm voor op een telefoon is dus een echte aanrader!