Badroem

Het wonen blog van Nederland

Eenvoudig kosten shutters berekenen

kosten shutters

Wil jij graag shutters installeren of laten installeren in jouw woning of kantoorpand? Dan is dit zeker mogelijk, maar dan moet je wel de kosten shutters weten. Shutters zijn een andere naam voor lamellen. Echter wordt met lamellen vaak het type met verticale balken bedoeld. Als mensen shutters noemen gaat het over het algemeen over horizontale planken. Het voordeel aan shutters is dat je deze als het ware kan ‘oprollen’ door aan een touwtje te trekken. Zo verdwijnen ze richting het plafond en kun je gemakkelijk bij jouw raam komen om deze bijvoorbeeld schoon te maken.

kosten shutters

Hoe kosten berekenen

Shutters variëren heel sterk van prijs. Dit heeft met een aantal factoren te maken. Denk bijvoorbeeld aan, maar zeker weten niet uitsluitend; de lengte, hoogte, kleur en materiaal. Het materiaal en de kleur is het belangrijkste in de prijsberekening omdat daar de meeste speling in zit. Het formaat staat vast, je kan niet kiezen hoe groot jij jouw raam wil maken. De kleur en materiaalsoort is echter vrije keuze. Dat betekent dat je, afhankelijk van jouw smaak of simpelweg keuze, misschien goedkopere shutters kunt vinden.

Kosten shutters kun je eenvoudig berekenen via speciale rekentools. Deze rekentools vind je op websites van verschillende leveranciers. Fractions is een goed voorbeeld van zo’n leverancier. Op de website van Fractions kun je aan de hand van de prijslijst die zij bieden in combinatie met de informatie op de site eenvoudig bepalen wat jouw shutters zullen gaan kosten.