Badroem

Het wonen blog van Nederland

Ga altijd voor de no cure no pay incassobureau, dat is slim

incasso keurmerk

Vandaag wil ik wat afwijken van de onderwerpen die ik normaal met jullie deel. Ik wil vandaag een firma delen waarvan ik overtuigd ben dat menig ondernemers hier veel aan gaan hebben. Dit no cure no pay incassobureau heet Bill Incasso en wat zij doen is incasso no cure no pay, hier kom ik dadelijk nog op terug. Als ondernemer kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je te maken krijgt met wanbetalers. Zelf heb ik hier ook een hekel aan. Ik heb namelijk een paar vrienden die altijd te laat zijn met terugbetalen. Dit is eigenlijk een soortgelijke situatie. Maar voor ondernemers is dit probleem groter, omdat het dus vaak om flinke bedragen gaat.

no cure no pay incassobureau

Zoals ik al zei werkt dit bureau op een speciale wijze. Zij leveren namelijk diensten zoals het terughalen van jouw geld. In dat geval hoef je dan ook alleen maar de betalen als zij dit succesvol tot een einde brengen. Op deze wijze ben je als ondernemer van te voren geen geld kwijt zonder dat enig garantie krijgt.

0701124953_logoonsburo

Hoe gaat dit te werk?

Hoe werkt dit no cure no pay incassobureau? De reden waarom dus veel ondernemers kiezen voor deze optie is omdat dit gaat volgens een pre incasso. Allereerst probeert Bill Incasso er op een vriendelijke wijze uit te komen. Dit door de betreffende persoon te benaderen en navraag doen naar de situatie. Verzuimd deze persoon vervolgens alsnog om niet te betalen zal er een deurwaarder worden ingeschakeld. Echter in de meeste gevallen wordt de factuur door een klant wel betaald wanneer er een verzoek van hun gestuurd wordt.

incasso keurmerk

Meer verhalen