Badroem

Het wonen blog van Nederland

Gaat u ook een rookkanaal bestellen?

logo-bouw-handel

Omdat het kouder wordt moet de kachel ook weer harder. Ik heb in de woonkamer zo’n ouderwetse kachel staan. Deze kachel is niet alleen handig voor de warmte maar het staat ook heel erg tof in de woonkamer. Alleen als ik de kachel nu aan wil zetten dan heb ik al snel dat de woonkamer blauw staat en dat heb ik nog nooit eerder gehad. Het is natuurlijk niet zo heel gezond en daarom moest ik er zo snel mogelijk een goede oplossing voor vinden. Ik heb direct een monteur gebeld zodat die hiernaar kon kijken. De monteur bevestigde wat ik eigenlijk al dacht en dat was dat het rookkanaal vervangen moest worden.

Een paar onderdelen

helexlog_1_2 isoduct_rookkanalen_-_3Gelukkig moest niet het hele rookkanaal vervangen worden omdat er een paar onderdelen vorig jaar ook al waren vervangen. De monteur heeft mij verteld dat hij de onderdelen voor mij kon inkopen maar omdat hij nogal druk was vroeg hij of ik het zelf wou doen. Deze monteur is ook een goede vriend van mij en om hem minder te belasten heb ik zelf de onderdelen besteld. Hij had mij verteld dat ik op de website van Bouw-handel moest kijken. Op deze website bestelde hij ook altijd zijn onderdelen van het merk Isoduct.

De website was gelukkig duidelijk en het bestellen ging heel makkelijk. Binnen een week had ik de onderdeen binnen. Dezelfde dag nog kwam de monteur langs en heeft hij deze voor mij vervangen. Ik kan nu weer gebruik maken van mijn kachel zonder die blauwe rook!