Badroem

Het wonen blog van Nederland

Gereedschap was spoorloos verdwenen

Gereedschap was spoorloos verdwenen

Ik was mijn gereedschap laatst kwijt en ik was woedend. Ik raak nooit mijn gereedschap kwijt en ik ben er erg zuinig op. Het is dus vervelend als ik dit kwijt ben, want ik ben er erg gesteld op. Ik kan rustig zeggen dat ik niks ben zonder mijn gereedschap, ik heb altijd wel wat te klussen en gereedschap is gewoon goed om altijd bij je te hebben. Maar ik was mijn gereedschap dus kwijt, mijn plaats om de gereedschap te bewaren is de schuur, na mijn werk ging ik dus naar de schuur en zag ik dat mijn gereedschap kist weg was. Ik was echt woedend en ben gelijk naar mijn vriendin gegaan, ze zei dat zij ook geen idee had. Verder was alles er nog in de schuur, de kans was dus klein dat het gestolen was. Wel zei mijn vriendin dat alles open stond de hele dag, het kon dus best mogelijk zijn dat een vreemde in de schuur was geweest. Ik vroeg haar waarom het open staat maar dit vond ze allemaal niet nodig om te antwoorden, je begreep dat ik hier ook echt boos om werd. Ik snap gewoon niet waarom je dit zo onbeheerd achter laat. Ze zei dat ze gewoon thuis was en dat dit kon. Nou goed dit begreep ik ook wel maar ondertussen was ik wel mijn gereedschap kwijt. De buurman had het even geleend, bleek, zonder het te zeggen. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat hij dit nooit meer hoeft te doen.