Badroem

Het wonen blog van Nederland

Haardhout gemakkelijk online kopen!

haardhout

Dromen kan altijdhaardhout

Tegenwoordig kun je alles via internet kopen, zo ook haardhout. Ik weet nog heel erg goed dat ik vroeger met mijn vader in het bos op zoek ging hiernaar, om het dan vervolgens in onze tuin te laten drogen. Dit duurde alleen zo lang dat we alsnog vaak veel erbij kochten om toch van de warmte te kunnen genieten. Toen ik zelf mijn eigen huis ging kopen, wist ik direct dat ik ook een stookplaats wilde. Ik vind het gewoon zoveel sfeer toevoegen aan een woonkamer. Uiteindelijk is mijn doel om er ook eentje in mijn slaapkamer te hebben, net zoals je in films ziet. Helaas zijn dit soort woningen niet makkelijk te vinden in Nederland, ten minste niet als je geen miljonair bent.

Geld besparenhaardhout

Genoeg over mijn dromen, het ging over haardhout wat je gemakkelijk online kunt kopen. De website waar je dit kunt doen heet 123hout. Doordat je hier enorme hoeveelheden kunt bestellen, is het ook een stuk goedkoper. Normaal kun je dit natuurlijk alleen kopen bij het tuincentrum, maar hier kun je in 1 keer een heel pallet kopen, waardoor je de hele winter door kunt komen. De levering is erg snel, dus je hoeft nooit lang zonder te zitten. Betalen kun je gemakkelijk doen met iDeal, maar ook achteraf of onder rembours is geen probleem. Mocht je vragen hebben, dan kun je gemakkelijk contact opnemen via de mail of telefoon. Neem snel een kijkje om te zien of er iets voor jou bij zit!