Badroem

Het wonen blog van Nederland

 Het upgraden van je kantoor

Wanneer je je kantoor wat saai vindt en je er eigenlijk aan zit te denken om eens een upgrade te gaan doen, dan kan het lastig zijn zelf te bedenken wat je allemaal kunt doen. Dan kan het slim zijn om online eens te kijken of je inspiratie kunt vinden. Online kun je veel vinden over van alles en nog wat. Bijvoorbeeld ideeën van mensen die hun kantoor ook een upgrade hebben gegeven. Misschien spreekt het je aan en kun je er je eigen draai aan geven. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de muren aanpassen, wat leuke accessoires toevoegen of het aanschaffen van een Bureau op maat. Wil je meer weten over hoe je je kantoor kunt upgraden? Lees dan snel verder.

De belangrijkste dingen om toe te voegen aan je kantoor

Een upgrade kan veel tijd kosten, maar eigenlijk bepaal je helemaal zelf wat je allemaal doet en hoeveel tijd je er dus in steekt. Een van de belangrijkste dingen om aan te denken is het toevoegen van accessoires. Denk er bijvoorbeeld eens aan om wat planten te kopen. Deze fleuren je kantoor gelijk op. Koop bijvoorbeeld ook wat mooie foto´s of schilderijtjes die je aan je muur kunt hangen. Zo oogt je kantoor gelijk wat gezelliger. Kleur is ook belangrijk. Verf de muren in een mooie maar niet te opvallende kleur. Je moet je natuurlijk wel kunnen blijven concentreren. Een Bureau op maat mag eigenlijk ook niet ontbreken, zodat je altijd bent voorzien van de juiste zit of sta houding.

Valkuilen tijdens het upgraden van je kantoor

Wanneer je denkt aan het upgraden van je kantoor zul je misschien snel neigen naar ontzettend veel nieuwe spullen kopen. Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk want even lekker gaan shoppen om leuke spulletjes te halen dat wil iedereen. Dit is alleen een valkuil die je het liefst wilt voorkomen want wanneer je teveel spullen toevoegt aan je kantoor, zal deze te vol en chaotisch gaan ogen. Dat wil je natuurlijk niet. Je moet wel lekker kunnen werken zonder steeds afgeleid te worden. Een andere valkuil die je wilt voorkomen is het gebruiken van te felle kleuren. Voor bijvoorbeeld de muren of accessoires. Ook op die manier wordt je kantoor te chaotisch en zul je niet goed rustig kunnen werken.