Badroem

Het wonen blog van Nederland

Hikvision een A merk systeem!

1De laatste tijd is veiligheid heel belangrijk geworden in Nederland. Dit komt deels door de aanslagen die we achter de rug hebben in Brussel en Parijs. Voor iedere inwoner in Europa is dit namelijk heel dichtbij. Vandaar dat het aantal afname van veiligheidssystemen ook erg is toegenomen. Ik ga het vandaag hebben over de Hikvision dit is een systeem dat ik zelf al een tijd gebruik.

Je eigen veiligheid!

2

Ik vindt veiligheid zelf heel erg belangrijk en vooral thuis, een goede vriend van mij vind dat ook. Hij heeft een klein winkeltje en  wilde zichzelf veiliger voelen in zijn winkel, hij wilde ook ervoor zorgen dat zijn  spullen veilig zijn. Daarom wilde hij graag een alarmsysteem aanschaffen met alles erop en eraan. Hij vroeg mij voor advies en ik wist daar wel raad mee. Ik ken namelijk iemand die een tijdje terug ook een alarmsysteem nodig had voor zijn huis. Hij had een systeem gekocht via alarmsysteemexpert.nl en was erg tevreden. Hij kreeg via de website goed advies en zijn bestelling kwam snel binnen. Vandaar dat ik samen met mijn vriend verder ben gaan kijken.

 

hele goede kwaliteit!3

De website ziet er erg goed uit en je kan erg makkelijk om advies vragen. Alles staat netjes geordend en je kan alles makkelijk vinden. De producten zijn voordelig en van goede kwaliteit. We hebben diezelfde dag nog een bestelling gedaan en kregen de bestelling al snel binnen. Omdat wij zelf niet veel weten van alarmen hebben wij het systeem door hun laten installeren. Het bleek een goede keuze te zijn want het systeem van Hikvision werkt naar behoren. Do or de top service heeft mijn vriend nu een erg goed alarm voor een voordelig prijsje. Hij voelt zich een stuk veiliger en is blij dat hij de bestelling had gedaan. Wil jij ook een alarm voor je huis of winkel? Dan is volgens ons www.alarmsysteemexpert.nl de webwinkel!

Meer verhalen