Badroem

Het wonen blog van Nederland

Holland warmte bezorgde mij perfecte verwarming

Een verwarming is een must have in een huis, anders is het op sommige momenten gewoon ijskoud. Ik had er wel één maar die haperde soms een beetje, dus deze was toe aan vernieuwing. Ik was niet van plan om er heel veel geld aan uit te geven, het was nog aardig lastig om een goed bedrijf te vinden die hieraan voldeed. Het hele internet staat vol met bedrijven die deze dienst aanbieden. Holland Warmte kreeg mijn aandacht want Holland Warmte bood de perfecte prijs/kwaliteit verhouding aan!

Gespecialiseerd

Dit bedrijf heeft al zoveel ervaring in hetgeen wat zij aanbieden, weten er alles vanaf en zijn ook nog eens klantvriendelijk, dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig. Na telefonisch contact te hebben gehad met één van de medewerkers had ik een afspraak laten bevestigen. Deze was de dag erna, heel snel al, maar dat is typisch dit bedrijf. Ze staan 24/7 voor je klaar, ook in de weekenden en in vakantieperiodes, heel veel bedrijven hebben vaste dagen en werken alleen op officiële werkdagen.

????????????????????????????????????

Service

De dag erna kwamen er vakkundige medewerkers van hunzelf, ze wisten alles en deden alles perfect. Ze waren heel aardig en rustig tegen me en waren in voor een praatje en een kopje koffie. Ze deden heel rustig hun werk waardoor er een relaxte sfeer ontstond. Na een dag alles te hebben meegekeken hing er een nieuwe verwarming. Nadat ze deze helemaal hadden afgerond werd het door hun gemaakte rommel zelf opgeruimd en hebben ze de verwarming getest. Ook kreeg ik te horen dat ik jarenlange garantie had en ze altijd kon bellen als er wat mis was!

Hengelo-CV-Ketel