Badroem

Het wonen blog van Nederland

Huidige trends

Woonwinkel Rijssen 2

Als je op zoek gaat naar inspiratie voor jouw interieur krijg je vaak de meest bekende stijlen. Als je liever jouw huis inricht met een oog op de meest recente trends dan is het handig om hier wat meer onderzoek over te doen en te kijken bij hippe woonwinkel Rijssen. De trends van 2022 zijn bijvoorbeeld vooral retro stijlen, waarbij imperfectie en interessante lijnen de hoofdrol spelen. Ook is er een grote keuze uit vrolijke kleuren zoals okergeel en blauw die nu hartstikke populair zijn. Een andere trend wordt ook wel urban genoemd, waarbij wat meer van de industriële stijlen terugkomen en het gebruik van materialen zoals beton en staal veel voorkomt. Alhoewel het klinkt alsof beide trends vrij ver uit elkaar staan is het toch zo dat deze ontzettend leuk gecombineerd kunnen worden voor een interessant contrast.

Klassiek of hip

Bij het vinden van dit soort trends is het altijd een beetje de vraag hoe dit zich over de tijd ontwikkelt. Veel mensen zijn toch angstig dat alhoewel de trend nu heel leuk is, deze over een paar jaar helemaal uit is en hierdoor hun interieur weer opnieuw aangepast moet worden. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat deze huidige trends gewoon heel goed bij jouw stijl passen en dat je er zelfs jaren later nog ontzettend plezier van hebt. Als je niet zo’n heel concreet idee hebt van jouw stijl en hoe deze zich over de jaren heeft veranderd is het misschien handiger om een klassieker interieur te zoeken. Deze zijn tijdloos en zullen dus weinig aanpassingen nodig hebben over de jaren heen.

Overweldigd

De keuzes die komen kijken bij het vinden en creëren van jouw interieur is niet altijd even makkelijk en met al de keuzes die gemaakt moeten worden kan dit soms best overweldigend zijn. Dan is het soms beter om vanaf het begin van het proces advies te vragen aan professionals bij plekken zoals woonwinkel Rijssen. Veel woonwinkels hebben een hoop ervaring met het helpen vinden van een stijl die bij hun klanten past. Door het hele proces heen krijg je advies en sta je er dus niet alleen voor. Dat kan een hoop stress schelen!