Badroem

Het wonen blog van Nederland

Huis-inrichten.com is mijn favoriete website

huis-inrichten

huis-inrichten

Leuke website

Al een tijd ben ik op zoek geweest naar een leuke website met interieur inspiratie. Graag wilde ik een website die meerder ruimten in huis belicht. Vaak zijn websites gericht op 1 specifiek onderdeel. Bijvoorbeeld de woonkamer of de badkamer. Voor mijn inspiratie wil ik alle ruimten in huis met elkaar kunnen verbinden, dus is het wel prettig als ik dan alle inspiratie op 1 website vind. Eindelijk heb ik de juiste website gevonden. Huis-inrichten.com biedt dit namelijk allemaal! Wat ik ook erg fijn vind aan huis-inrichten.com is dat zij zowel budget opties als luxe opties bespreken. Er zijn namelijk ook artikelen geinspireerd op IKEA woningen. Dat neemt een grote drempel weg en maakt iets een stuk tastbaarder. Wat ik precies met mijn woning wil gaan doen weet ik nog niet, maar als ik ergens naar op zoek ben dan weet ik nu zeker dat deze website mij verder helpt!

huis-inrichten

Veel inspiratie

Omdat een huis zo veel verschillende ruimtes heeft, verschillende indelingen en iedereen een verschillende smaak heeft, is huis-inrichten.com daar op ingespeeld. Zij bieden veel inspiratie en zo is er voor iedereen wel wat wils. Mijn favoriete afbeeldingen op de website zijn die van badkamers. Mijn badkamer is erg klein en daar kan ik vrij weinig mee. Bij de badkamers online kan ik urenlang wegdromen. Dat is dan weer een doel dat ik in mijn hoofd heb; groter gaan wonen met een ruime badkamer! Wie heeft dat zelfde idee?