Badroem

Het wonen blog van Nederland

Jouw woning verhuren in Eindhoven?

Woning verhuren Eindhoven? Bestaat dit eigenlijk wel? Zo ja, waar kun je dit vinden aangezien wij hier naar opzoek zijn! Over een kleine half jaar gaan wij voor negen maanden naar het buitenland toe. Zelf zitten wij er ook niet op te wachten dat onze woning onbeheerd blijft. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing. Meerdere vrienden hadden wij ook al gevraagd om tijdelijk in onze woning te verblijven. Helaas kon niemand waardoor wij online zijn gaan zoeken naar een andere oplossing.

Snel gevonden

Tijdens onze zoektocht op het internet kwamen wij op het idee om tijdelijk onze woning te verhuren. Alleen is het wel zo dat niet iedereen hiervoor in aanmerking kan komen. Zodoende zijn wij een bedrijf gaan zoeken die alleen maar werkt met geschikte kandidaten. Uiteindelijk ben ik dan ook terecht gekomen op de website van Stoit. Dit bedrijf hanteert de juiste werkwijze om een geschikte huurder te vinden voor onze woning.

Nu dat wij dit snel geregeld willen hebben, heb ik ervoor gekozen om direct een afspraak te maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kunnen wij kennis maken met deze onderneming. Tevens kunnen zij de woning inspecteren om te zien of dat ons huis uberhaupt geschikt is om te verhuren.

Wij hebben een zeer gezellig gesprek gehad met dit bedrijf. Onze woning in Eindhoven gaat dan ook tijdelijk verhuurd worden door dit bedrijf. Hier hoeven wij niks meer voor te doen om het snel tot zijn recht te laten verlopen!