Badroem

Het wonen blog van Nederland

Keralit boeidelen gekocht voor een frisse uitstraling

Keralit boeidelen gekocht via de website. Dan bedoel ik natuurlijk de website van Keralit. Ik was namelijk op zoek naar andere boeidelen. Elk jaar help ik mijn opa en oma in de tuin met snoeien en onkruid wieden. Ze krijgen daar meer moeite mee, maar dat willen ze niet toegeven. Dus hebben we de werkzaamheden opgesplitst. Zo haal ik bijvoorbeeld de klimop van de muren af. Die kruipen helemaal omhoog en ook over de boeidelen van de schuur. Tijdens het weghalen zag ik dat de boeidelen begonnen te rotten. Het waren houten boeidelen en ze zaten er al tientallen jaren op. Dus kreeg ik de vraag om opzoek te gaan naar nieuwe.

Keralit boeidelen gekocht

Keralit boeidelen gekocht met een paar kliks

Ik ging het internet op en ik kwam al vrij snel op de website van Keralit. In tegenstelling tot de oude, houten boeidelen bieden zij de kunststof variant aan. Hierbij geven ze aan dat je, in tegenstelling tot de houten boeidelen, deze niet om de vijf jaar hoeft te schilderen. Dat is natuurlijk ideaal, want dat scheelt mij weer op de ladder klimmen met verf. Bovendien biedt Keralit al tien verschillende kleuren aan. De keuze tussen houten en kunststof boeidelen was dus snel gemaakt. Een paar minuten later heb ik bij Keralit nieuwe boeidelen gekocht.

Witte dakrand

Het bestelproces verliep erg gemakkelijk. Ik had namelijk een paar vragen over de afmetingen, maar ik werd prettig geholpen. Een goede klantenservice vind ik namelijk belangrijk. Dat laat zien dat je als bedrijf achter je producten staat. Tijdens mijn telefoontje had ik een vrolijke vrouw aan de lijn. Ze hielp me met de juiste maten en lichtte me de vernieuwde ophangsysteem toe. Dus mocht je boeidelen aan vervanging toe zijn dan adviseer ik je Keralit aan. Op hun website geven ze veel informatie over de producten en laat je ook overtuigen.