Badroem

Het wonen blog van Nederland

Kleiner wonen door je leeftijd

senioren verhuizing

Er komt een moment in je leven dat je moet besluiten om kleiner te gaan wonen, het huis waar je jarenlang hebt gewoond is te groot geworden en kun je niet meer alleen onderhouden. Je hebt al zorgen waar je met al je spullen naartoe moet, naar de stortplaats is zonde want het meeste wat je hebt is nog in goede staat. Bij een senioren verhuizing wordt een zorgvuldige selectie gemaakt door de opdrachtgever, wat er wel en niet mee moet naar de nieuwe woning.

senioren verhuizing

Afval wat uit de woning komt

Het kan voorkomen dat er restafval uit de woning komt tijdens een senioren verhuizing, hiermee wordt bedoeld afval wat afkomstig is van vloerbedekking verwijderen of het kaal maken van de trap. Alles wat wovia-woningontruiming.nl afvoert word gedaan volgens de milieu wetten en eisen die eraan gesteld worden. Ook het verwijderen van asbest is mogelijk door een gecertificeerd asbest verwijderaar, maar ook andere afvalsoorten kunnen worden afgevoerd. Spullen die nog waarde hebben wordt in overleg voor een andere bestemming gekeken, bijvoorbeeld een goed doel of bij een veiling.

Regel snel je verhuizing 

Ben je van plan te verhuizen is het goed dit zo snel mogelijk te regelen, er valt dan een last van je schouders en je kunt je richten op je nieuw huis. Wat moet er wel en niet mee, wat moet er allemaal gebeuren als het huis leeg is? Wanneer je de senioren verhuizing uit laat voeren door wovia-woningontruiming.nl weet je zeker dat je een grote zorg minder hebt, laat het complete plaatje uitvoeren en zorg dat je snel kunt genieten van je nieuwe woning.