Badroem

Het wonen blog van Nederland

Lekker makkelijk een betonpomp huren

Ik word tegenwoordig al handige Harry genoemd, dit omdat ik al tijden bezig ben aan het verbouwen van mijn huis.Niets is te gek of ik doe het zelf wel. Zo ben ik nu bezig met de aanbouw van een serre. Behalve dat je zo meer ruimte in huis hebt, kan je bij elk weer, regen of hagel toch lekker buiten zitten. Nu ben ik bezig met de fundering, behalve het raamwerk wat ik al heb gelegd moet er nu beton worden gestort om zo een mooie, gladde vloer te krijgen. Ook is het verschil vanuit het huis naar buiten stappen minimaal, de vloer komt gelijk aan de vloer binnen. Maar om deze vloer te kunnen leggen moet ik een betonpomp huren. Op internet had ik al gekeken waar ik deze betonpomp kan huren, en kwam al snel op de site van HF betonpomp verhuur terecht. Heb hier de afspraak gemaakt dat ik de volgende dag een pomp kon halen. Met een aanhangwagen op pad ben ik de pomp gaan halen, en nog geen uur later stond deze pomp al vrolijk te brommen in mijn achtertuin. section-20150518-02

Snel klaar

Moet zeggen dat ik zonder deze betonpomp zeker nog dagen bezig was met het leggen van de vloer. Nu lag de vloer er al binnen een paar uur in, even laten drogen en ik kon verder met mijn klus. Moet zeggen dat, nu de serre er staat, ik super trots ben op mijn werk. Elke dag kan ik vol trots genieten van mijn mooie serre.  section-20150518-01