Badroem

Het wonen blog van Nederland

Lichtkoepels besteld voor thuis!

A44-510x408Welkom beste lezers, leuk dat jullie weer zijn gekomen om een stukje over beter wonen te lezen. Zoals jullie weten geef ik vaak tips voor hoe je wonen leuker kan maken en vandaag gaat het over Lichtkoepels! Ik zal even in het kort vertellen waarom ik voor dit specifieke onderwerp heb gekozen! Het ging als volgt ik was bij een vriend van mij thuis en het viel me op dat het heel echt licht was in de woonkamer. Dit bleek dus door de koepel te komen die hij er laatst heeft in laten zetten.

Waar heeft hij de koepel vandaan
lichtkoepel_dakbetreding

Ik was erg geïnteresseerd in hoe hij aan de Lichtkoepels is gekomen. Na die avond had ik in me hoofd dat ik dat ook heel graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Het zag er nou eenmaal zo mooi uit de kamer leek een heel stuk groter door het licht inval en je kon naar de mooie blauw lucht kijken. In de avond had je een heel mooi zicht op alle sterren. Het zag er ook nog eens super de luxe uit.

Nog meer voordelen.

Omdat je langer licht hebt van buiten kan je later je lamp aanzetten. Als je dagelijks je lampen later aanzet dan zal dit flink wat schelen op je energie rekening. Veder komt er ook warmte je huis binnen en dit zul je dan ook snel merken in de gas kosten. Zeker een aanrader dus, bij interesse kan je het beste even de website bekijken die hierboven staat.