Badroem

Het wonen blog van Nederland

Maak iets moois van je badkamer

Wil je een nieuwe badkamer of is de oude aan een grondige renovatie toe? Dan kies je natuurlijk voor iets wat je zelf mooi vindt. Maar het blijft tegenwoordig niet bij een nieuwe badkuip of douche. Je kunt je hele badkamer, van plafond tot vloer naar jouw smaak maar ook volledig op elkaar afgestemd inrichten. Hierbij horen dan ook de nieuwste en bijpassende accessoires zodat jouw badkamer helemaal bij deze tijd past.

Doe inspiratie op
Op de website www.badkamerdecoratie.nl vind je een uitgebreid assortiment aan producten voor je badkamer. Je kunt een keuze maken uit diverse categorieën. Denk hierbij niet alleen aan het bad, het toilet of een nieuwe wasbak. Ook voor de badkamermeubels, verlichting, kranen en nog veel meer kun je er ideeën opdoen en bekijken wat er allemaal te koop is.

Kijk wat er te koop is
Op de website van badkamerdecoratie kun je geen producten rechtstreeks bestellen, want het is geen bedrijf dat deze verkoopt. Zij laten alleen aan je zien wat er allemaal te koop is op het gebied van de badkamer en alles dat erbij hoort. Je kunt er terecht voor alle denkbare badkamer decoratie.

Hoe werkt het?
Je kunt om te beginnen kiezen uit een aantal opties. Je kiest voor een categorie, zoals bijvoorbeeld tegels, accessoires of verlichting. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, de keuze is veel uitgebreider. Ben je op zoek naar producten van een bepaald merk? Dan kun je ook dat aanvinken, zodat het eenvoudig zoeken is. Zoek je een specifiek product? Dan kun je dit ook aangeven in een zoekbalk en wordt er voor je naar treffers gezocht. Het is ook mogelijk om te zoeken naar producten die in verschillende webshops verkocht worden. Stel, je wilt de badkamerartikelen graag bij dezelfde winkel aanschaffen. Dan kun je ook in één oogopslag kijken of ze alles verkopen waar jij naar op zoek bent.

Niet alleen maar functioneel
De badkamer hoort tegenwoordig ook echt helemaal bij het huis en is niet alleen maar als een nuttige plek bedoeld. Je kunt er ook helemaal van genieten als je bijvoorbeeld in bad gaat en hoe kan dat nu beter dan met een vertrek waar je helemaal kunt relaxen en genieten van alles om je heen? Er zijn tal van mogelijkheden om ook je badkamer helemaal in stijl in te richten. Dit vertrek doet zeker niet meer onder voor de rest van het huis en is ook niet alleen meer functioneel bedoeld. Wat kun je bijvoorbeeld allemaal doen voor je badkamer om deze helemaal hip te maken?

Speciale verlichting

Met behulp van moderne technieken kun je speciale verlichting aan laten brengen in de badkamer. Dit kan niet alleen aan wand of plafond maar ook bijvoorbeeld in de douchekop. Er is sfeerverlichting mogelijk maar ook verlichting die aan te passen is bij je eigen stemming zodat jij altijd optimaal kunt genieten van je bad. Hou je van muziek? Ook dat kan ingebouwd worden zodat je tijdens een douche daarvan kunt genieten. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om te telefoneren tijdens de wasbeurt. Dan ben je werkelijk altijd bereikbaar. Dit geschiedt allemaal via Bluetooth.

Denk je ook aan het milieu?
Er zijn tal van energie- en waterbesparende opties mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zuinige douchekoppen of kranen waar een speciale besparingsstand op zit. Voor je bad kun je extra accessoires aanschaffen, waarmee je je eigen bubbelbad kunt maken. Ook een massagedouche behoort tot de mogelijkheden. Een inloopdouche is tegenwoordig erg populair. Deze is niet alleen praktisch om schoon te houden maar ook handig in gebruik omdat je niet meer over randjes heen hoeft te stappen om in de douche te raken.

Muziek of beeld?
Heb je behalve behoefte aan muziek tijdens bad of douche ook zin om eens te relaxen en tegelijkertijd van een film te genieten? Dan kun je ook kiezen voor een waterproof televisie voor in de badkamer. Deze zijn eenvoudig aan te muur te bevestigen, nemen weinig ruimte in en zijn voorzien van een scherm dat niet aanslaat door het vocht dat in de badkamer kan ontstaan.

Accessoires
Als laatste noemen we ook nog even de accessoires waarmee je de badkamer helemaal compleet kunt maken. Denk hierbij ook aan een bijpassende spiegel, al dan niet verwarmd zodat deze nooit meer aanslaat. Maar ook kleine dingen zoals een handdoekhouder, en tandenborstelhouder, een zeepbakje. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is allemaal in dezelfde stijl verkrijgbaar zodat jij de badkamer tot in het kleinste detail kunt afwerken.