Badroem

Het wonen blog van Nederland

Makita start set om klusjes over te nemen

boor-schroefmachines (1)Makita start set om klusjes over te nemen

Ik heb een makita start set gekregen van mijn vader, dit is een gereedschapstas met echt van alles er in. Makita is een goed merk en een duur merk, dus ik vond het nog al wat dat mijn vader de makita start set cadeau gaf. Ik vroeg mij af wat mijn moeder hier van zou hebben gevonden, die vind cadeaus namelijk maar onzin en dan krijg ik opeens zo’n groot cadeau. Ik wist niet wat ik moest zeggen en bedankte mijn ouders voor de makita set. Achter af begreep ik pas wat er aan de hand was. Mijn vader wilde mij stimuleren om meer te gaan klussen, om de makita echt te gaan gebruiken en om klusjes te verrichten voor anderen. Zelf deed hij dit al jaren, ook met makita trouwens, maar door een hernia kan hij niet zo veel meer. Hij heeft al jaren gezegd dat ik wat mannelijker moest worden, en geloof mij, ik ben mannelijk, ik hou alleen niet echt van klussen of iets dergelijks, het zit er gewoon niet in. Lamp vervangen prima, maar een muur doorbreken of iets dergelijks, mij niet gezien. Mijn vader maakte met de makita start set duidelijk dat ik het moest gaan leren zodat ik zijn klusjes over kon gaan nemen. In het begin was ik boos maar ik besloot al snel om hem een kans te geven, het is tenslotte mijn vader en je geeft niet zomaar makita cadeau.