Badroem

Het wonen blog van Nederland

Nieuw cilinderslot kopen, waar doe ik dat?

cilinderslot-pfaffenhain-bravus-knopcilinder-skg3-keersleutel_1

Wil je graag een nieuw cilinderslot kopen? Dit kan op verschillende plekken, zowel online als offline. Een cilinderslot kopen doe je bijvoorbeeld bij een webshop van een slotenmaker, bij bol.com of in een fysieke winkel. In deze blog zullen we alle manieren van het kopen van een slot uitleggen.

Online cilinderslot kopen

Een nieuw slot is erg gemakkelijk aan te schaffen op webshops van slotenmakers. Op deze webshops worden cilindersloten van verschillende kwaliteiten en lengtes aangeboden. Op zo’n webshop kies je voor een cilinderslot van de gewenste kwaliteit en nog een aantal andere opties. Let goed op dat je de juiste maat besteld. Als je meer dan één cilinderslot gaat kopen en je wilt de sloten met één sleutel kunnen openen kies dan voor gelijksluitende cilindersloten.

Een cilinderslot kopen kan ook bij bol.com, dit is ongeveer hetzelfde als webshops van slotenmakers. Op bol staat een groot aanbod aan cilindersloten, maar deze site is een stuk minder uitgebreid dan webshops van slotenmakers. Een cilinderslot kopen is soms best lastig, aangezien het soms veel maatwerk vergt. Op bol.com kan alleen de juiste maat cilinderslot gekozen worden maar opties zoals gelijksluitend is niet mogelijk.

Offline cilinderslot kopen

Een cilinderslot kopen in een fysieke winkel van een slotenmaker is natuurlijk ook altijd een goede optie aangezien je weet waar je aan toe bent. In de winkel zal je geholpen worden door een medewerker met veel kennis die advies op maat kan geven. Met een beetje geluk kan het cilinderslot uit voorraad direct meegegeven worden. Als u een cilinderslot gaat kopen met veel opties (zoals gelijksluitende cilindersloten) dan zullen de sloten eerst voor u klaar gemaakt moeten worden.