Badroem

Het wonen blog van Nederland

Nieuwe egale vloer

Je wilt binnenkort gaan verhuizen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, je komt in een nieuwe omgeving, leert nieuwe mensen kennen en het is tijd voor een nieuw tijdperk in je leven. Maar aan sommige voordelen zitten ook nadelen. Sowieso  moeten alle huidige spullen verplaatst worden naar het nieuwe huis, tenzij je besluit alles weg te doen maar dat lijkt mij een beetje zonde. Wellicht was je ook over één ding tevreden in het nieuwe huis. Het nieuwe huis heeft alleen maar tapijt, maar dit hoe jij dit op oog had. Woning ontruimingservice is de oplosser voor dit probleem, lees maar verder.

He tapijt moet namelijk verwijderd worden. Dit is een zware klus die letterlijk vaak bloed, zweet en tranen eist als je er zelf mee bezig bent. Vaak heb je werkelijk waar geen idee wat je aantreft, in het bijzonder als het tapijt volledig is vastgelijmd aan de grond. Hier is een goede aanpak en de juiste middelen een absolute must. Voor Woning-Ontruimingservice is tapijt verwijderen een dagelijkse bezigheid. Wij verwijderen tapijt als onderdeel van de woningontruiming, maar natuurlijk ook als op zichzelf staande opdracht. Dit kan dus bijvoorbeeld zijn om de ondervloer egaal glad te maken voor een nieuwe vloer. Dit is dus precies wat je nodig hebt als je gaat verhuizen en je wilt geen tapijt, maar een andere vloer.

Tapijt verwijderen is een van de klussen die wij verrichten. Hiernaast zijn er ook een hoop andere klussen die wij aanbieden om voor jou op te lossen. De drie hoofdcategorieën zijn woningontruiming, speciale woningontruiming en bijzondere schoonmaak. Binnen de ze categorieën zijn er verschillende situaties te bedenken. Dit kunnen de meest overduidelijke klussen zijn, maar ook klussen waar je nog niet eens aan gedacht hebt. Meer informatie over dit soort klussen? Kijk dan op de website van Woning-Ontruimingservice.