Badroem

Het wonen blog van Nederland

Onder kabelmanagement valt dus ook coax connectoren

hdmi kabels

coax connectorenVorige week had ik meerdere coax connectoren besteld via onlinekabelshop.nl. Nu was ik zelf nog niet bekend met deze firma, maar ik las online wel goede recensies over hun. Vandaar dat ik hier eens een online bestelling had gepleegd. Ik zag ook dat hun aan snelle levering doen, ik kan jullie melden dat dit daadwerkelijk klopt. Nadat ik mijn bestelling had afgerond, kreeg ik deze de volgende dag al in huis. Ook waren de prijzen erg gunstig, vooral als je die vergelijkt met een elektronicazaak. Vandaar dat ik hun bij deze een groot compliment geef! Het is zeker een site om te onthouden. Vooral ook omdat het altijd wel voor komt dat je kabels of andere toebehoren nodig hebt.

Vanaf nu ga ik hier mijn bestellingen doen

Omdat alles eigenlijk wel klopt bij deze firma, waaronder ook de service wordt dit mijn leverancier als het gaat om kabels. Ik zag trouwens ook op de site dat al hun producten voorzien zijn van een keurmerk. Hiermee leveren ze dus niet alles hoge kwaliteit maar wordt de veiligheid ook nog eens gewaarborgd.

onlinekabelshop.nl

Naast coax connectoren kun je hier trouwens ook terecht voor coaxkabels, hdmi kabels, splitters en nog veel meer. Zeker de moeite waard om hun site eens te bezoeken. Wellicht dat zij er iets tussen hebben staan wat jij nodig hebt.

hdmi kabels

Meer verhalen