Badroem

Het wonen blog van Nederland

Onderhandeld met de Vaillant CV ketel als inzet

Onderhandeld met de Vaillant CV ketel als inzet

holland_warmte_logoEen van de dingen waar je rekening mee dient te houden als je een nieuw huis betrekt, is natuurlijk wat er allemaal nog aan aangepast moet worden. Toen ik dit prachtige herenhuis uit de jaren twintig van de vorige eeuw betrok, wist ik heus wel wat ik me op de hals haalde, wist ik heus wel dat er nog veel op te knappen viel. Dat maakte me echter niet uit want ik vind het leuk een huis me op die manier eigen te maken en ik vind het bovendien heerlijk de handen uit de mouwen te steken. Er zijn echter ook dingen waar ik niks van begrepen heb en van apparaten als de CV ketel heb ik echt geen kaas gegeten. Voor een inventarisatie van de staat van de vorige ketel heb ik dan ook een vriend van me meegenomen die er, nog tijdens de onderhandelingen over de prijs, eens een blik op kon werpen. Hij vertelde me dat de staat ervan belabberd is en raadde me aan de ketel te vervangen door een nieuwe Vaillant CV ketel. We besloten het in de strijd te gooien en ik merkte naar de eigenaren van het huis op dat ik er een nieuwe Vaillant CV ketel ingebouwd wilde zien want dat ze het op deze manier echt niet verkopen konden. Uiteindelijk bleken ze daarvoor niet te zwichten en hebben ze het plaatsen van de ketel wel aan mij overgelaten maar hebben we toch zodoende kunnen bemiddelen dat er een heel deel van de kosten voor het huis vanaf is gegaan en dat was toch weer mooi meegenomen natuurlijk! Uiteindelijk heeft die vriend me geholpen alles voor de Vaillant CV ketel te regelen en heb ik nu een fantastisch goede ketel. Wat ben ik blij dat ik hem toen heb meegevraagd zeg!