Badroem

Het wonen blog van Nederland

Online palmen bestellen? Het kan bij http://www.mypalmshop.nl

MyPalmShop

MyPalmShop

Alles kan online

Online bestellen is tegenwoordig niets nieuws meer! Zelf bestel ik regelmatig boodschappen online, kleren die in de aanbieding zijn of persoonlijke verzorgingsproducten. Vaak kijk ik ook online als ik voor iemand een specifiek cadeau wil kopen. Echter had ik nooit nagedacht over het online bestellen van planten. Een tijdje terug vertelde een vriendin mij over http://www.mypalmshop.nl, daar kun je online mooie grote planten en voornamelijk palmen bestellen! Dit soort dingen hoef je mij geen twee keer te vertellen, dus al snel bezocht ik http://www.mypalmshop.nl. Daar zag ik voor mooie prijzen de leukste palmen staan! Zelf vind ik dat planten een groot onderdeel van een interieur horen te zijn, dus een keer wat nieuws bestellen leek mij geen verkeerd idee! Ik ging op zoek naar een mooie grote palm die in de zomer ook buiten kan staan, dat is altijd ideaal.

MyPalmShop

Lekker veel groen

Dat ik veel planten in huis heb, geeft naar mijn idee veel sfeer. Toch weet ik niet veel over planten en moest ik echt de informatie lezen voordat ik tot aankoop van een palm over ging. Gelukkig is de informatie van de verschillende palmen erg duidelijk in de webshop van My Palm Shop! Zo wist ik al gauw welke palm het beste zou zijn in mijn huis en welke en in de zomer naar buiten kan. Dat lijkt me voor een palm ook prettig om goed te kunnen groeien. Bij My Palm Shop heb ik mooie planten besteld en dat raad ik jullie ook aan!