Badroem

Het wonen blog van Nederland

Opkopen inboedel

Kort geleden heb ik een nieuw restaurantje mogen opstarten. Er is een tijdje aan de buitenkant geklust, maar deze is nu dan ook helemaal klaar. De buitenkant was helemaal vervallen en aan vernieuwing toe. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant kan wel een opknapbeurt gebruiken. De binnenkant wordt nu geverfd en de oud bruine versleten meubels worden vervangen. Zelf zou ik de meubels willen vervangen door meubels die een wat luxe sfeer uitstralen.logo (1)

Ik zit er dan ook al een tijdje over na te denken of het opkopen van een inboedel voor mij een geschikte optie is.

Het opkopen van een inboedel brengt veel voordelen met zich mee. Het enige nadeel is dat de meubels al eens gebruikt zijn en er dus niet meer 100% nieuw uit zien. Door het opkopen van een inboedel heb je wel gelijk meubilair dat in zijn geheel bij elkaar past. Voor het opkopen van een inboedel ben ik dan ook op zoek naar een relatief vrij nieuwe inboedel. De inboedel moet er in zijn geheel goed uitzien en er mogen geen gaten of hoeken in of uit het meubilair zijn.
Ik sta graag open voor tips bij het inkopen van een inboedel.

Als je zelf je inboedel aan mij zou willen verkopen, neem ik graag even contact met je op.
Als iemand nog een leuk adres weet waar ik voor mijn restaurant een mooie inboedel kan opkopen, dan zou ik hier graag wat meer informatie over willen, of even een kijkje willen komen nemen.