Badroem

Het wonen blog van Nederland

Opzoek naar een goedkope prijs aanbouw

skin1-slideOpzoek naar een goedkope prijs aanbouw

Sinds een aantal jaar ben ik samen met mijn vriend, het gaat zo ontzettend goed dat we eerst samen een appartement hebben gehuurd en nu dus samen een huis hebben gekocht. Het is een mooi en klein huisje wat precies binnen ons budget viel, het enige is dat het iets te klein is voor als wij een kindje willen. We zitten er al een tijdje over na te denken om een kindje te nemen, natuurlijk is het niet zo handig om te wachten met de aanbouw als ik al zwanger ben want dan heb ik echt mijn rust nodig en is er te weinig tijd. Een kindje is ontzettend leuk, maar kost ook een hoop geld, daarom zijn wij opzoek naar een goedkope prijs aanbouw voor ons huis. We willen zoveel in één dat het een beetje krap wordt, maar voor het één heb je wel het ander nodig. Een goedkope prijs aanbouw is dus wel ontzettend essentieel voor ons. Ik bedenk me trouwens net dat we een vriend hebben die aannemer is en een goede ook! Misschien moet ik hem maar eens gaan bellen want ik hoop natuurlijk dat hij dezelfde klus als anderen kan uitvoeren maar dan voor een wat kleiner prijsje. Ik denk, en hoop, dat wij onze goedkope prijs aanbouw hebben gevonden bij onze vriend de aannemer. Natuurlijk moet ik het voor de zekerheid nog wel even vragen aan hem of het goed is en er niet vanuit gaan.