Badroem

Het wonen blog van Nederland

Overstappen op een andere stroomleverancier

Een tijdje geleden had mijn zus een paar vragen voor mij. Ze weet dat ik blog over alles wat met wonen te maken heeft, en ze ging er van uit dat ik haar kon helpen. Ze vond namelijk dat haar energierekening te hoog was. Daarom wilde ze overstappen stroomleverancier.  Dat is natuurlijk vervelend. Alleen ik wist daar nog vrij weinig over. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Je vind hier meerdere aanbieders, maar om ze allemaal te vergelijken moet je veel rekenen. Daar heeft niemand tijd voor, en weinig mensen hebben hier ook zin in. Daarom ben ik gaan zoeken voor een site waar je kan vergelijken. Ik kwam al snel op een website terecht die precies had waar ik naar zocht.

Mijn zus is zeer tevreden!

Deze website is 123stroomengas.nl. De site ziet er strak uit en ook overzichtelijk. Op deze site vind je verscheidene energieleveranciers met daarbij de kosten. Ik heb mijn zus opgebeld en gevraagd of ze even langs wilde komen, dat vond ze goed. Zo zijn we samen gaan kijken voor de juiste leverancier voor haar. We kamen daar al snel uit. Een leverancier was namelijk erg goedkoop. Ik heb mijn zus het aanvrageformulier in laten vullen. Ze kreeg een voorstel wat ze accepteerde en de rest regelde 123stroomengas! Makkelijker kan bijna niet. Nu is alles rond en heeft mijn zus een nieuwe energie leverancier. Wilt u ook overstappen op een andere stroomleverancier? Een kijkje op de site kan zeker geen kwaad!

Meer verhalen