Badroem

Het wonen blog van Nederland

Raamfolie ontwerpen bij Windowdeco!

Raamfolie

RaamfolieAfgelopen maand kwam ik thuis van een normale werkdag. Ik bekeek mijn woning en het viel mij op dat mijn ramen erg kaal waren. Zodoende nam ik het besluit de mogelijkheden te gaan bekijken om mijn ramen meer sfeer te geven. Met deze gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van een zeer interessante aanbieder genaamd: Windowdeco. Via deze aanbieder had ik de mogelijkheid om Raamfolie te laten ontwerpen. 

Ik had zelfs de mogelijkheid om een eigen ontwerp Raamfolie te maken. Na het maken van mijn eigen ontwerp kon ik deze versturen naar Windowdeco. Het eigengemaakte ontwerp werd uiteindelijk door Windowdeco omgezet tot folie die ik kon plaatsen op mijn ramen!

Eigen ontwerp

Prachtig ontwerp!

Ikzelf had een prachtig ontwerp bedacht met een bijpassende tekst. Mijn eigen ontwerp was dan ook een afbeelding van een tak met daarop de tekst oost west thuis best. Na het opsturen van mijn eigen ontwerp de folie vijf werkdagen later netjes bij mij thuis aangeleverd. Onmiddellijk ben ik de folie gaan plaatsen en over de kwaliteit ben ik dan ook zeer te spreken. De kwaliteit is uitstekend en de geleverde service van Windowdeco was ook uitstekend.

Vind u uw woning er vanaf de buitenkant saai uitzien? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website. Hier vond u vele leuke artikelen met de intentie om uw woning leuker te maken.

Windowdeco