Badroem

Het wonen blog van Nederland

Schilder Leiden levert mooi werk af!

1 Ik  wilde graag mijn woning een nieuw kleurtje geven aangezien de oude lak een beetje aan het vervagen was. Tevens moet je om de zoveel tijd nieuwe lak toebrengen om voor isolatie. Voor de nieuwe verf laag wilde ik graag een goed bedrijf hebben dat mij zou kunnen helpen. Helaas waren veel bedrijven niet echt goed bereikbaar of wilden ze gehaast informatie geven. Dit was heel erg vervelend en gaf mij meteen een slechte indruk van het bedrijf. Tot dat ik dus bij Schilder Leiden uit kwam. Dit bedrijf belde ik in de avond en ze konden mij nog heel goed te woord staan. Ze wilde graag een afspraak maken om de producten en kleuren te laten zien waar ik uit zou kunnen kiezen!1

Er kwam dus iemand langs van het bedrijf!

Dit bedrijf stuurde zo snel mogelijk een schilder langs om mij op de hoogte te kunnen brengen van wat ze precies doen en hoe ze te werk gaan. Dit is heel fijn om te horen aangezien je dan meteen het gevoel hebt dat ze professioneel werken. Ook lieten ze meteen zien met welke materialen ze werken en welke kleuren ze kunnen leveren.

Schilders hielpen mij goed en snel!

We hebben tijdens het gesprek ook een tijd en datum afgesproken wanneer ze konden beginnen. Zodoende kwam de dag aan dat ze zouden starten met schilderen. Ze hebben het heel snel afgrond en het resultaat was echt super mooi. Als ik zou kiezen zou ik weer voor Schilder Leiden kiezen!

1