Badroem

Het wonen blog van Nederland

Schoonheid van Bali

Bali is een van de meest favoriete bestemmingen op aarde geworden, het eiland van de goden heeft vele prachtige stranden en bezienswaardigheden. Veel mensen zijn hier zelfs naartoe verhuisd vanwege het prachtige landschap of de vredige sfeer en de prachtige zonsondergang voor het oog. De hotels en villa zijn ook geweldig, elk bed is voorzien van een bamboe dekbed en sommige met een privézwembad en een persoonlijke gids rond het eiland. Er zijn nusa penida, nusa lembongan en lombok waar je rond kunt reizen of zelfs een tijdje kunt blijven met je vrienden of geliefde.

Is Bali goedkoop of duur?

Of u nu hierheen wilt verhuizen of op vakantie wilt, u wilt de kosten van het leven op Bali weten voordat u hierheen gaat. De dagelijkse kosten op Bali kunnen voor iedereen anders zijn, je kunt lage kosten hebben als je in het minder populaire gebied blijft en je eigen eten kookt, je kunt nog steeds naar het strand gaan omdat het gratis is, dus je kunt lage kosten hebben en toch genieten van je op Bali blijven. Of je gaat voor de hoge dagelijkse kosten, je logeert in een privé villa met prachtig uitzicht en een bamboe dekbed en gaat naar alles wat Bali te bieden heeft.

Is verhuizen naar Bali gemakkelijk?

Verhuizen naar Bali kan voor sommige mensen ingewikkeld zijn, als je uit de buurt van Bali komt, kun je zo lang als je wilt zonder visum naar Bali reizen. Maar als je een buitenlander bent en van plan bent langer dan 30 dagen op Bali te blijven, heb je een visum en een paspoort nodig met een minimum van 6 maanden voor de vervaldatum. Gezien alle dingen die je op Bali kunt doen, een paar documenten en een visum krijgen is niet zo moeilijk, vooral als je hier een bedrijf wilt opbouwen, aangezien het eiland elk jaar 3 miljoen toeristen krijgt, kun je een vrij gemakkelijke start maken met jouw zaken.