Badroem

Het wonen blog van Nederland

Seniorenhulp is fantastisch!

seniorenhulp

seniorenhulpWanneer je ouders ouders worden weet je dat het kan gebeuren. Het kan helaas zo zijn dat ze overlijden. Helaas ben ik mijn moeder pas geleden kwijtgeraakt. Ik heb toen erg veel aan Seniorenhulp gehad. Dit bedrijf heeft er namelijk voor gezorgd dat het huis ontruimt is. Dit is iets waar wij zelf absoluut niet op zaten te wachten. Het enige dat mijn familie en ik wilden was rouwen.

Wij zijn opzoek gegaan naar een oplossing en deze vonden we dus bij Seniorenhulp. Dit bedrijf stond meteen voor ons klaar en daar zijn we ze nog steeds erg dankbaar voor. De werknemers van dit bedrijf zijn erg respectvol met de spullen van mijn moeder omgegaan. Dit was iets dat ik zelf erg belangrijk vond en gelukkig werd hier bij dit bedrijf erg veel rekening mee gehouden. Wat ook fijn was, was natuurlijk dat ervoor gezorgd werd dat het huis op tijd ontruimd werd, hier ging het in eerste instantie natuurlijk om en dat verliep allemaal perfect.

seniorenOok hij heeft hele positievehulp ervaringen!

Pas geleden overkwam een goede vriend van mij helaas hetzelfde. Het huis van zijn moeder moest ontruimt worden en hier wilde hij hulp bij krijgen. Ik vertelde hem toen over dit bedrijf en hij besloot om met ze in zee te gaan. Ik was dus erg positief en hij gelukkig ook. Ik weet hierdoor zeker dat ik dit jullie kan aanraden en daarom doe ik dit ook!