Badroem

Het wonen blog van Nederland

Tegelimporteur Jabostone BV: Een korte introductie.

Tegelimporteur Jabostone is een toonaangevende tegelgroothandel actief in Nederland en België en bieden een gerichte selectie tegels van topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire soorten en maten, waaronder vloer en wandtegels van keramiek en natuursteen, maar ook topkwaliteit ‘bijproducten’, zoals tegellijm, voegmortel en tegelgereedschappen, voor een scherpe prijs. Wij zetten bewust in op een optimale ondersteuning voor de ’tegelgerelateerde professional’ van nu; De professionele tegelzetters, showrooms en e-commerce partijen.

Wij zetten bewust in op een optimale ondersteuning voor de ’tegelgerelateerde professional’ van nu. Of u nu een tegelzetter bent, meerdere tegelzetters in dienst heeft, eigenaar bent van een prachtige tegelshowroom, sanitairwinkel of keukenzaak, of juist een e-commerce organisatie bent gespecialiseerd in de online verkoop van tegels en sanitair. Jabostone B.V. kan voor iedereen van meerwaarde zijn. Voor tegelzetters bieden wij bijvoorbeeld effectieve verkoopondersteuning met een showroom & een gericht advies van ervaren medewerkers. Voor tegelshowrooms bieden wij een prijstechnisch interessant alternatief voor de welbekende A-merken en denken we graag mee met een optimale showroom presentatie van onze producen. Voor online retailers (e-commerce partijen) bieden wij een gerichte ‘online collectie’ ideaal voor directe online verkoop.

Als online dropshipper van grote e-commerce partijen weten wij wat er online speelt en verkoopt. Op basis van deze informatie hebben wij een gerichte online tegelselectie uitgewerkt. Deze producten hebben wij vervolgens vertaald naar een gebruiksvriendelijk importbestand met uitgebreide productspecificaties en goede afbeeldingen. U kunt deze producten meteen aan uw webshop toevoegen. Wij ondersteunen dropshipment van A tot Z. Alle producten uit onze online selectie hebben wij altijd op voorraad; Op werkdagen voor 12.00 uur besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Ook leveren wij consumentensamples tegen een vaste prijs en heeft u hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag. En omdat u graag met iemand praat die ‘dezelfde taal spreekt’ hebben wij online specialisten in dienst, die u gericht verder helpen.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking? Wij gaan graag het gesprek met u aan, u bent van harte welkom in Baarlo waar we u graag een rondleiding geven, maar natuurlijk zijn wij ook graag bereid om bij u op locatie langs te komen. Indien gewenst nemen we meteen een mooie productenselectie mee.