Badroem

Het wonen blog van Nederland

Tip voor een voordelige en mooie keuken in Nijmegen

logo-keuken-en-keukens

Ik wil mijn keuken graag vervangen door en mooiere en modernere keuken. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar keuken Nijmegen om een bedrijf bij mij in de buurt te vinden dat mooie en voordelige keukens aanbiedt. 

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Toen ik op het internet op zoek ging naar keuken Nijmegen kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat keukens aanbieden in de buurt van Nijmegen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Keuken en Keukens mij het meeste aan. De website is namelijk er goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor het bedrijf en over de keukens die het bedrijf aanbiedt. Op de website is onder ander de werkwijze van het bedrijf te vinden. Het bedrijf heeft geen showroom, personeel of wagenpark. Hierdoor kunnen zij de kosten laag houden en de keukens voor een nog aantrekkelijke prijs aanbieden. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. 

keuken

Zeer vriendelijk en super uitgebreid geholpen en begeleid

De eigenaar van het bedrijf kon al erg snel langs mijn woning komen om kennis en om een een ontwerp te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek heb ik mijn wensen aan Frits voorgelegd. Na het gesprek had hij een ontwerp gemaakt die mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook om over te gaan tot een aankoop. een aantal weken later werd mijn nieuwe keuken geleverd en gemonteerd. Mijn keuken ziet er nu super mooi uit en daarom ben ik ook erg tevreden over het bedrijf.