Badroem

Het wonen blog van Nederland

Traprenovatie is super!

Vind je ook dat je trap niet goed bij je huis past? Dan is traprenovatie misschien ook wel een optie voor jou! Ik ben zelf veel bezig met het inrichten van woningen. Als het niet mijn eigen huis is dan dat van een ander. Mijn eigen huis ziet er trouwen al prachtig uit. Mijn meubels passen perfect bij elkaar en in mijn huis hangt erg veel sfeer. Bij veel mensen is dit niet het geval en daarom help ik vaak een handje. Zoals het huis van mijn broer, ik heb mijn broer al erg vaak geholpen met het mooier maken van zijn huis en inmiddels ziet zijn huis er al erg gezellig uit. Op een ding na, namelijk zijn trap. Mijn broer heeft inmiddels een erg modern huis en dat komt mede dankzij mij! Pas geleden dronk ik een bakje koffie bij hem en kwamen we tot de conclusie dat zijn trap helemaal niet meer bij zijn huis past. Hij heeft een erg oude trap en deze wilde hij laten renoveren. We zijn toen meteen op het internet gaan kijken en hebben een afspraak gemaakt voor traprenovatie.

Hij heeft een erg mooie trap nu

Inmiddels is zijn trap al gerenoveerd en ziet ook zijn trap er erg mooi uit. Zijn trap is echt super gerenoveerd en past echt helemaal bij zijn woning. Ik ben blij dat hij nu een mooie trap heeft en volgens mij is hij er zelf ook erg blij mee!