Badroem

Het wonen blog van Nederland

Wat zijn eigenlijk de kosten voor een aanbouw?

Kosten aanbouw

Kosten aanbouw, dit gaat door je hoofd zodra je ook maar een plan in je hoofd krijgt om te gaan uitbouwen. Dit is mij namelijk ook overkomen. De plannen lagen er al maar wat gaat de prijs worden en hoe vind je de beste aannemer hiervoor?

Toen ik besloot om stappen te gaan ondernemen ben ik mij wat gaan oriënteren op het internet en toen kwam ik de website van verbouwaanvraag.nl terecht. Hier werden direct vele vragen beantwoord die ik al een lange tijd in mijn hoofd had. Direct ben ik mijn vrouw erbij gaan roepen en zo hebben wij besloten om een offerte aan te vragen.

Kosten aanbouw

Na de offerte hebben wij direct een afspraak gemaakt om te starten

Toen de kosten voor de aanbouw ons zo meevielen hebben wij besloten om direct een afspraak te maken om het project te laten starten. Nu hebben wij onze woonkamer verlengd tot wel 3 meter. De tuin die wij hebben is erg groot dus wij houden genoeg ruimte over om hier in de zomermaanden lekker te kunnen vertoeven. Omdat wij hebben gekozen voor openslaande deuren, kunnen wij de woonkamer zelfs een beetje bij de tuin betrekken. Wij voelen ons erg gelukkig met de extra ruimte die wij erbij hebben gekregen in onze woning. Als ik deze website niet had ontdekt dan waren wij niet zo snel in actie gekomen om onze droom te realiseren. Neem zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. 

Kosten aanbouw