Badroem

Het wonen blog van Nederland

Welke wastafel gaat u verwerken?

U heeft de keuze uit verschillende wastafels. U kunt de wastafels het best onderscheiden in twee categorieën, de opbouwwastafels en wastafels die u tegen een wand plaatst. De opbouw wastafels plaatst u op een wastafelblad of een badkamermeubel. Deze wastafels zijn vaak moderner. De wastafels die u tegen de wand schroeft, zijn in verschillende formaten en stijlen te verkrijgen. Deze wastafels zijn vrij eenvoudig te monteren d.m.v. de meegeleverde schroeven. Welke type wastafel is geschikt voor in uw badkamer? Bekijk en bestel uw wastafels online bij Sanitair33.nl. Alle sanitair tegen een scherpe prijs.

Men kiest voor Sanitair33 omdat het aanbod zo uniek is. Bij Sanitair33 vindt u de baden, badkamermeubels en wastafels die u in iedere badkamer ziet. Maar daar stopt het niet bij, u vindt namelijk ook unieke sanitair artikelen die u bij geen andere aanbieder zult vinden. Zo heeft u bijvoorbeeld een paars toilet of een wastafel set met een losse solid surface onderkast en wastafel. Het aanbod is erg uniek, maar ook erg mooi. Welke sanitair artikelen u ook besluit te plaatsen in uw badkamer, wij raden u zeker aan om eerst even aandachtig het aanbod van Sanitair33 te bekijken.

 

Wilt u het sanitair in het echt bekijken? Bezoek de showroom van Sanitair33 te Venlo. De showroom is ideaal als u het eerst in het echt wilt bekijken, maar ook als u gewoonweg advies op maat wilt. Het juiste sanitair en de juiste verwerking is erg belangrijk. Laat u dus van tevoren goed adviseren door de sanitair experts bij Sanitair33. Zij zullen u – onder een genot van een kop koffie – compleet op maat adviseren. Uiteindelijk kan er ook een offerte worden opgesteld en kunt u zo een compleet overzicht zien van het kostenplaatje. Een badkamer bekleden of renoveren was nog nooit zo eenvoudig!