Badroem

Het wonen blog van Nederland

WTW Filters waren heel erg handig

folder HRV-400.inddWTW Filters waren heel erg handig

 

Voor ongeveer een maand terug hadden wij bij jullie WTW Filters besteld en daar zijn we heel erg blij mee. We wisten niet zo goed welke filters we moesten hebben, maar hebben er toen maar gewoon eentje gekozen. Toen jullie ze kwamen bezorgen na twee dagen hadden we ze uitgeprobeerd, maar ze paste helaas niet. Het was onze fout dat wij de verkeerde hadden besteld, maar omdat wij contact met jullie hadden opgenomen en hadden gevraagd of we ze misschien konden ruilen mochten we toch nog nieuwe. Ik vond dat heel erg netjes ondanks het onze fout was. Ik ben blij dat jullie onze fout hebben kunnen goedmaken en dat het geen enkel probleem was. Vaak heb je bedrijven die dan zeggen dat je gewoon pech hebt, maar jullie zijn echt zeer professioneel. Gelukkig was ik dus geen extra geld kwijt en kon ik de goede krijgen voor het zelfde geld. Het is dus wel een bedrijf die goed voor je is en die je ook zal matsen. Ik ben er echt heel blij mee en ik hoop dat jullie nog heel veel mensen blij kunnen maken. De WTW Filters werken overigens prima en er komt geen nare lucht uit of wat dan ook. Hopelijk gaan ze lang mee en mocht ik ze weer vervangen kom ik zeker bij jullie terug en dan zal ik vast en zeker de goede bestellen in plaats van de verkeerde. Als er mensen zijn die twijfelen of het wel werkt zou ik adviseren om het gelijk te proberen, want dan zul je zien dat het werkt! Ook denk ik bij mezelf het is maar een tientje dat je uitgeeft en dan heb je gelijk je probleem opgelost, dus verhelp gewoon gelijk je probleem.