Badroem

Het wonen blog van Nederland

Bezig met de slaapkamer? Muurstickers Plak Het Zelf

muurstickers_vogels_01-200x150Hoi en welkom. voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben Jamie en ik ben 32 jaar oud. Ik vind het fijn dat jullie vandaag weer de tijd vrij nemen om een artikel van mij te lezen. Ik ben deze blogpagina dan ook gestart voor jullie. Ik moet zeggen dat ik zelf ook wel enorm veel hou van schrijven. Dus dit is een dan een perfecte combinatie. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik mij constant op de hoogte blijf houden over alles wat met wonen te maken heeft. Ik doe graag inspiratie op en zo blijf ik zelf scherp wanneer ik jullie adviezen geef. Ik zit ook veel tijd achter mijn laptop, op zoek naar leuke koopjes of websites. Wanneer ik er dan weer een vindt dan deel ik deze gelijk met jullie. Het is soms dan ook lastig om een goede, maar vooral betrouwbare website te vinden. Wanneer ik iets koop ben ik er vaak wel zeker van dat het een goede website is.

tekst-deursticker-wc-folie-gesneden-200x150Maar ik ga nu verder met het onderwerp van vandaag. Ik ga het vandaag hebben over muurstickers Plak Het Zelf. Dit bedrijf heeft natuurlijk ook een website, deze heeft dezelfde naam. Ik weet zelf ook heel goed dat het aanbod stickers online enorm is. Maar wat ik al eerder aangaf is dat ik vaak voor betrouwbare sites ga, Plak Het Zelf is zo’n site! Vooral ook omdat je hier kunt lezen hoe de kwaliteit van de producten zijn en hoe alles in zijn werk gaat.

Bewerken van een muursticker kan eenvoudig

Muurstickers Plak Het Zelf biedt elke klant twee mogelijkheden aan. Of dit nu voor particulieren of zakelijke klanten is. De eerste optie die je hebt is om zelf te kiezen uit hun assortiment. Zij hebben een groot aanbod muurstickers voor diverse doeleinde. Je kunt hier dan denken aan de slaapkamer of woonkamer. De tweede optie is om er zelf een te creëren. Dit kun je eenvoudig doen via hun tool. Deze kun je vinden op de website. Inmiddels al nieuwsgierig? Check de site en kom er zelf achter.

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000