Badroem

Het wonen blog van Nederland

Koop jouw muursticker bij Plakhetzelf.nl

plak het zelf 1

Een muursticker is erg aanwezig in een woonkamer. Ik had nog nooit een  muursticker gehad, maar toen ik het bij een vriendin van mij zag wou ik het toch wel erg graag hebben. De meeste mensen hebben er een in hun slaapkamer of woonkamer, maar ik bedacht dat ik er ook wel een in mijn  open keuken kon plaatsen. Ik heb dit gedaan, en ik heb er nooit spijt van gehad!

plak het zelf 3

Mooie stickers

De muurstickers die ze verkopen zijn allemaal mooi, en op ieder plekje in huis wel geschikt. Ik ben nog steeds erg blij met mijn sticker en ik kan iedereen aanraden om een kijkje te nemen in de webshop. Er is onwijs veel keuze en dit is juist leuk. Zo zie je verschillende voorbeelden van muurstickers in verschillende huizen op verschillende plekken. Ik vond het niet alleen leuk om een sticker te kopen, maar ook om naar de juiste sticker te zoeken. Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn keuze en kan niet anders dan iedereen aanraden om vandaag nog jouw muurstickers te kopen!

plak het zelf 4

Ook voor kinderen

Wat ik op de website zag, en wat ik ook erg leuk vond is dat er ook voor kinderkamers leuke stickers te vinden zijn. Toen ik er in de woonkamer een had hangen wilde mijn dochter ook graag een sticker hebben en ik vond dit natuurlijk helemaal niet erg. De stickers zijn makkelijk en schoon te verwijderen, dus het is ook leuk voor tijdelijk. Echt een aanrader, Plakhetzelf.nl!