Badroem

Het wonen blog van Nederland

Complete badkamers

Complete badkamers

Complete badkamers zijn te vinden in de showroom van Bubbels en Jets in Enter. De mooiste opstellingen kan je hier bekijken en zelfs ook een keuze uit maken. In het assortiment zijn diverse mooie baden te vinden. Zoals ligbaden, stoombaden, maar ook bad meubels, sanitair en nog veel meer is hier allemaal te vinden. Wil jij bepaalde accessoires kopen om in jouw badkamer neer te zetten, zoals bepaalde geurtjes, onderhoudsspullen en andere producten, deze zijn te vinden in de webshop. Deze kan je hier bestellen en binnen een paar dagen heb je deze al in huis.

Complete badkamers bekijken

Toe aan een nieuwe badkamer, kom dan een kijkje nemen in showroom van dit bedrijf. Hier zijn meer dan 50 opstellingen te bewonderen waar je een idee van kan krijgen. Het leuke is dat je zelf een combinatie kan maken, wat het beste in jouw woning zal passen. Het is hier mogelijk om zelf een ontwerp te maken en deze te laten uitwerken. De medewerkers kunnen ook een ontwerp maken en bij goedkeuring van jouw kant af, kunnen zij tot de uitvoer hiervan gaan.

Zodra je naar deze showroom gaat zie je al snel wat hier allemaal mogelijk is. De keuze is hier enorm en dat maakt het best wel lastig.

Heerlijk ontspannen in ons eigen bubbelbad

Nadat wij naar de showroom van Bubbels en Jets waren geweest en hier het enorme aanbod hadden bewonderd, zijn wij samen met een medewerker aan de slag gegaan. Als eerste was het belangrijk om de juiste maten te weten, anders is een bestelling plaatsen niet mogelijk. Omdat wij er zeker van wilde zijn dat dit allemaal goed gedaan werd hebben wij thuis een afspraak gemaakt. Zo kan er gekeken worden of de opstelling die wij hadden uitgekozen wel de juiste zal zijn. Hierna is het ontwerp naar de fabriek gegaan om in uitvoer te brengen. Nog even wachten en wij kunnen heerlijk ontspannen in ons eigen bad.

Zeer mooi ontwerp

Inmiddels hebben wij al meerdere keren kunnen genieten van ons bubbelbad. Deze hebben wij via
de Bubbels en Jets gekocht. Hier is een zeer groot assortiment te vinden, van niet alleen baden, maar nog veel meer. Het is zeker aan te raden om in deze showroom een kijkje te komen nemen. Hier is zoveel te zien en te bewonderen en allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.