Badroem

Het wonen blog van Nederland

De douchewand paste erg mooi

Natuurlijk kan ik zelf een douchewand plaatsen, alleen heb ik wel een goed adres nodig waar ik deze kan kopen. Ik ben dan ook zeer attent dat ik het adres, Sanitair Online heb gevonden. En daarom mag dit blog natuurlijk niet ontbreken op mijn site. Het is gewoon prettig dat je ergens op kunt vertrouwen, daarom zal ik voor de toekomst zeker weer terug gaan naar deze site zodra ik iets nodig heb op het gebied van sanitair. Mijn oude douche was niet meer schoon te krijgen omdat deze zijn beste tijd wel had gehad. Ook krijg ik wel eens de nodige commentaar als er iemand in mijn badkamer komt. Dit komt natuurlijk ook omdat ik zo gek ben op klussen en ik het graag voor een ander in orde maak. Dan mag ik het er eigenlijk voor mijzelf niet bij in laten schieten.

 

Ik bedacht mij al snel waarom ik het niet eerder voor elkaar had gemaakt

De douchewand paste precies en is helemaal waterdicht, het is echt zo dat ik nu een stuk prettiger gebruik maak van mijn douche dan voorheen. Ik bedacht mij direct waarom ik dit nier eerder voor elkaar heb gemaakt. Enfin, ik ben een zeer tevreden klant van dit bedrijf en daarom is het echt een aanrader om eens op de site te kijken. En laat je net als ik verrassen door het aanbod en de lage prijs die je hier kunt vinden. Succes met klussen!