Badroem

Het wonen blog van Nederland

De mooiste traprenovaties vind je hier!

traprenovatie

Oude huizentraprenovatie

Een traprenovatie kan de uitstraling van jouw huis volledig veranderen. Zeker in iets oudere huizen vind ik het persoonlijk erg tof als deze er goed uit ziet en goed word onderhouden. Zelf woon ik in een jaren 30 woning met 4 verdiepingen en dus maar liefst 3 trappen. Deze waren bekleed met tapijt, maar dat begon de laatste jaren echt te slijten. Dit komt mede doordat wij katten hebben die hieraan krabben met hun scherpe nagels. We hebben geprobeerd om ze dit af te leren, maar dat was zonder succes. Daarom hebben wij ook besloten om de vloerbedekking eraf te halen en het helemaal van hout te maken, net zoals onze vloer. Hierdoor wordt het ook meer een geheel en is het veel gemakkelijker schoon te maken.

traprenovatieAls nieuw

Ik ben toen op zoek gegaan naar een bedrijf wat goed is in traprenovaties. Toen kwam ik uit bij Stairz, waar ik veel mooie reviews zag staan. Ook de afbeeldingen op de website zagen er top uit en toen heb ik direct de gratis brochure op de website aangevraagd. Hierin stond nog meer informatie, maar ik had toch nog wat vragen. Toen heb ik even met ze gebeld en werden al mijn vragen heel vriendelijk en duidelijk beantwoord. Het is nu bijna af en het ziet er echt top uit. Alle treden van onze wenteltrappen zien er weer top uit en ook onze leuning is weer zo goed als nieuw. Mocht jij nu ook hier interesse in hebben, dan zou ik je zeker aanraden om online een kijkje te nemen!