Badroem

Het wonen blog van Nederland

Gevelbekleding voor een beter milieu

gevelbekleding

Onderhoudsloosgevelbekleding

Met het monteren van gevelbekleding help jij niet alleen jezelf, maar ook het milieu. Het is namelijk zo dat hiervoor helemaal geen bomen hoeven te worden gekapt en het gaat erg lang mee. Je krijgt er wel 10 jaar garantie op en de kans dat het nog langer mee gaat is enorm groot. Daarnaast is het ook onderhoudsvrij, dus je hoeft niet meer jaarlijks iemand te laten komen het schoon te laten spuiten. Er kan namelijk niets aan hechten en daardoor word het niet vies. Jaren later zal het er nog uitzien alsof het net geplaatst is. Zelf heb ik het nu 2 jaar en heb ik er nog nooit iets aan hoeven doen. Daarnaast krijg ik er ook veel complimenten over, omdat het er nog zo goed uitziet.

Appeltje eitjesgevelbekleding

Het monteren van de gevelbekleding was erg makkelijk. Op de website van NPI kun je een handleiding downloaden. Daarin staat stap voor stap beschreven wat je moet doen, waardoor ik het zelfs kon terwijl ik wel moeite heb met een IKEA kastje. Dat zegt dus wel heel erg veel over de moeilijkheidsgraad van de montage. Ook kun je het gemakkelijk via die pagina bestellen, waarna je het snel thuis geleverd krijgt. Mocht je twijfel hoeveel je nodig hebt, kun je makkelijk contact opnemen door te bellen. Zij gaan dan samen met jou alle afmetingen doorlopen en geven een advies. Zelf heb ik dit ook gedaan en ik had precies genoeg, dus ik heb ook niet teveel gekocht. Voor meer informatie zou ik jou sowieso aanraden om even online te kijken!