Badroem

Het wonen blog van Nederland

De muurstickers van Plak het zelf zijn erg leuk

muurstickers_gesnedenlDe muurstickers van Plak het zelf zijn erg leuk

Ik ben al een hele lange tijd op zoek om de muren bij mij thuis aan te kleden zonder dat het mij teveel geld zou kosten. Doordat een vriendin van mij muurstickers heeft besteld en ik nu met eigen ogen heb gezien hoe leuk het wel niet bij haar thuis staat ben ik er ook naar op zoek gegaan. Zo ben ik bij Plak het zelf terecht gekomen en heb mijn ogen uitgekeken naar de grote assortiment die ze hebben in de muurstickers. Doordat de assortiment zo groot is hoefde ik me eigen geen zorgen te maken dat ik geen muurstickers kon vinden die ik leuk vind en waarbij ik ook makkelijk de keuze kan maken. Aangezien de kosten voor de muurstickers bij Plak het zelf aan de lage kant zijn was het een stuk leuker voor mij om een bestelling bij ze te plaatsen. Doordat ik gelijk via het internet betaal werd het netjes voor mij ingepakt zodat de bezorger het bij mij thuis kon afgeven. Zo hoefde ik er zelf niet meer de deur voor uit te gaan en kon ik zonder problemen thuis erop wachten totdat ik aan de slag mocht om de muurstickers op te plakken. Via het internet werd mij duidelijk gemaakt dat er een duidelijke uitleg bij zat zodat ik niet eerst moest gaan zoeken hoe dat ik de muurstickers op moest plakken. Nu enkele dagen later heb ik het voor mekaar gekregen dat ik de muurstickers op de muren heb zitten en geniet ik er met volle teugen van omdat het toch een andere aanzicht heeft en mensen er enthousiast over reageren. Nu dat ik de smaak te pakken heb ben ik zelfs op zoek gegaan om de rest van de kamers ook muurstickers te krijgen zodat ik niet meer op zoek hoef te gaan maar gewoon zonder problemen bij Plak het zelf terecht kan.