Badroem

Het wonen blog van Nederland

Het projectstoffering van mijn moeder

Het projectstoffering van mijn moeder

Mijn moeder is een onwijze interieur freak om het maar zo even te noemen. Ze spit alle woontijdschriften af opzoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden voor in ons huis. Natuurlijk vind ze niet alles leuk wat in die tijdschriften staat omdat veel met kleur is en zij eigenlijk alleen maar wit en grijs in huis heeft. Meestal als er iets gemaakt moet worden is mijn stiefvader aan de beurt in het te doen, hij is de handige man in huis die alles kan maken. Nu zat mijn moeder als gewoonlijk weer in dat tijdschrift te bladeren en kwam ze erachter dat je stoelen stofferen deze winter helemaal inkomen. Dan heb ik het met name over een wat oudere of juist modernere stoelen met een gek printje of een leuk kleurtje erop. Mijn stiefvader is ontzettend handig maar stofferen kan hij niet, daar moet je echt iemand voor inhuren of juist je stoel voor wegbrengen naar zo’n bedrijf. Het projectstoffering project van mijn moeder was compleet, weer iets waar ze helemaal in de ban van zou zijn. Ik doe er nu wel flauw over maar ik vind het eigenlijk helemaal niet zo heel erg dat ze zo is, ons huis ziet er in ieder geval mooi uit en ik krijg van vriendinnen er heel vaak complimentjes over dat we zo’n mooi ingericht huis hebben. Dan zeg ik wel dat het mijn moeders werk is maar stiekem ben ik er ook wel trots op hoor.