Badroem

Het wonen blog van Nederland

Douchegordijnen

Op zoek naar nieuwe douchegordijnen? Kijk dan eens op de website van Superwoonwinkel. Deze naam geeft het al aan: op Superwoonwinkel vind je heel veel mooie artikelen voor je woning, zo ook douchegordijnen. Daarvoor ben je bij deze site aan het juiste adres. Wat Superwoonwinkel zo uniek maakt als webshop, is de ruime keuze die zij heeft op het gebied van woonartikelen. Deze webshop heeft voor iedereen wat van zijn of haar gading zodat men hier altijd een ideaal douchegordijn kan vinden. En dat sowieso tegen een scherpe prijs!

Ruime keuze bij Superwoonwinkel

Deze online webshop heeft 24 verschillende gordijnen in de aanbieding voor een prijs onder de 20 euro. Het materiaal waar ze van gemaakt zijn verschilt. Je kunt kiezen tussen PVC gordijnen, PEVA gordijnen en gordijnen van Polyester. Het zijn modieuze douchegordijnen van goede kwaliteit en ze zijn bijna allemaal wasmachinebestendig. De kant-en-klare gordijnen hebben een standaardmaat van 180 cm bij 200 cm. Superwinkel.nl heeft douchegordijnen met diverse prints. Denk aan retro, ruiten en blokken maar ook een effen variant kan mooi zijn in haar eenvoud.

Douchegordijnen bestellen

Je douchegordijn bestellen op Superwoonwinkel gaat supersnel: vóór 23:59 besteld betekent dat je het al de volgende dag in huis hebt. Je hoeft pas te betalen na ontvangst. Soms kan het gebeuren dat er iets mis is gegaan met de bestelling; er is bijvoorbeeld iets stuk of het is verkeerd geleverd. Wees gerust, Superwoonwinkel.nl lost het snel op. Tenslotte, je kunt de bestelling altijd retourneren mocht het niet bevallen.