Badroem

Het wonen blog van Nederland

Enorm veel aan deze loodgieter Wassenaar gehad

loodgieter wassenaar

installatiebedrijf lommersEen vriend van mij woon nu al een tijdje samen met zijn vriendin. Het is een huis waar een hoop aan moet gebeuren. Dat vonden hun dan ook geen probleem, die vriend van mij is namelijk erg handig. Echter kan hij niet alles in zijn eentje klussen. Dit simpelweg omdat hij niet overal de know-how voor heeft. Zo moest er nog werk verricht worden aan de leidingen, hier had hij dan een professionele loodgieter voor ingehuurd. Deze had hij eenvoudig online gevonden onder de naam loodgieterwassenaar.nl. Wat hem betreft is deze firma een aanrader. Vooral de verwarming naar de zolder moest opnieuw gelegd worden. Dit kwam doordat zij van de zolder een studiekamer wilden maken. Het is dan natuurlijk wel van belang dat deze kamer verwarmd wordt.

Wat hij mij ook nog vertelde is dat deze loodgieter Wassenaar ook nog andere werkzaamheden doet, zoals dakbedekking, sanitair en ventilatiesystemen. Dus als je gebruik wilt maken van een van deze diensten, weet je waar je moet zijn.

loodgieter wassenaar

De service verdient een dikke voldoende

kraan keukenWanneer ik die vriend van mij moet geloven is de service van loodgieter Wassenaar Lommers erg goed. Omdat hij zelf een goede kijk hierop heeft, geloof ik hem dan ook direct. Omdat hij ook zo’n klusser is volgde hij de werkzaamheden op de voet. Verder is dit installatiebedrijf niet groot, wat betekent dat ze dicht bij de klant staan. Wanneer je dus in de winterperiode op korte termijn gebruik wilt maken van hun diensten, hoef je niet lang te wachten voordat zij komen.

Indien je nog vragen hebt over dit artikel, heb je de gelegenheid om onderaan deze pagina een reactie te plaatsen.