Badroem

Het wonen blog van Nederland

Ik heb zelf alle lampen uitgezocht voor ons hele huis

LampenIk heb zelf alle lampen uitgezocht voor ons hele huis

Wij gaan samen wonen en wij moeten voor het hele huis nieuwe lampen kopen. Nu mag ik de lampen gaan uitzoeken omdat het mijn vriend totaal niets uit maakt welke lampen ik ga bestellen zolang het maar geen kroonluchters zijn. Ik heb op Ledlamp.nl een mooi overzicht kunnen vinden van een aantal lampen die ik graag door ons huis wil zien. Mooie plafond lampen en ook heb ik een prachtige vloerlamp gezien voor in de woonkamer die zeker gaat passen bij onze net uitgezochte meubels. En zo leven wij langzaam toe naar dat moment dat wij eindelijk ons huis kunnen betrekken en dan zal het mij benieuwen hoe ons samen wonen bevalt. Wij verdelen de klussen al goed en hebben hierover nog geen enkel meningsverschil gehad. En daarom lijkt het begin al goed te gaan. De lampen die ik inmiddels heb besteld heb ik toch even vooraf laten zien aan mijn vriend en hij vond deze mooi uitgezocht vertelde hij. En nu de lampen ook daadwerkelijk hangen staat het perfect in ons huis. De led verlichting werd er ook bijgeleverd en zo konden wij de lampen meteen in gebruik nemen. Nu was meteen voor het hele huis de verlichting in orde. En nu alles zo mooie word vind het meteen al erg leuk om met hem deze grote stap te wagen. Nu gaat dit natuurlijk niet alleen over lampen, maar ook bij het vinden van ons huis bijvoorbeeld waren wij het dan ook meteen samen eens. Ik hoor om mij heen nog wel eens de verhalen dat het samen wonen en vooraf klussen de ultieme relatie test is. Maar bij ons zit dat wel goed, want hoe verder wij raken met het klussen hoe enthousiaster wij allebei hier over zijn.