Badroem

Het wonen blog van Nederland

Nieuwe site voor binnen- en buitenverlichting gevonden

nl_logoBen jij net zoals mij op zoek naar TL verlichting, ga dan snel naar de website lampdirect.nl. Hier kan je ze namelijk voor een zeer leuke prijs kopen. Deze lampen zijn dan ook echt niet duur en zo bespaar je geld. De modellen die getoond worden zijn ook modern en mooi. Ik was laatst bij een vriendin en het eerste wat mij op viel was de gezellige verlichting. Het licht viel zo in de kamer dat het een erg gezellige sfeer creëerde en was hier dan ook benieuwd naar. Ze had geen nieuwe lamp gekocht maar de verlichting zag er anders uit. Deze had ze namelijk wel nieuw gekocht. Zij zei dat dit kwam door de TL verlichting. Dit leek mij dan ook wel wat voor bij mij thuis. Met de TL verlichting bespaar je geld en krijg je een gezellige sfeer in huis. Ik ben dus ook op de website van lampdirect.nl gaan kijken. Zij hebben het grootste aanbod in verlichting. Ik heb dan ook meteen een bestelling geplaatst en verwacht mijn product ook snel thuis. Philips_TL5_High_Output_Eco

 

Zeer tevreden over mijn bestelling

Philips_TL-E_Circular_Super_80Ik heb inmiddels mijn TL verlichting thuis gekregen. Ik heb het vervangen en ik vind het al gelijk een verbeteren. Het licht ziet er warmer uit en de sfeer is beter geworden. In de toekomst zal ik er achterkomen of deze ook daadwerkelijk zuiniger zijn. Zodra ik dit weet zijn jullie de eerste die dit horen. Mijn huiskamer zit er in ieder weer gezellig uit. Ik raad jullie dan ook aan om zelf eens een kijkje te nemen op hun website en wie weet vind jij ook nog iets leuks.