Badroem

Het wonen blog van Nederland

Jotun verf van uitstekende kwaliteit

jotun-verf-demidekk-terrasslasyrJotun verf van uitstekende kwaliteit

Ik had een nieuw huis en dit moest nog flink opgeknapt worden, van mijn moeder kreeg ik jotun verf, ik had nog oude verfkwasten en rollen, ik kon dus snel aan de gang. Zelf kocht ik altijd goedkoop verf, maar ik merkte dat de kwaliteit niet altijd erg goed was. Omdat dit echt een nieuw begin was, nieuw huis, nieuwe kansen, wilde ik het heel goed aanpakken. Alles moest kwaliteit zijn, zeg maar. De jotun verf was daarmee een goed begin. Het was een heel groot verschil met de verf die ik vroeger altijd gebruikte. Jotun verf was ontzettend goede kwaliteit, ik was er zo tevreden over, dat ik na het witten meer jotun verf ben gaan halen. Ze hebben verschillende kleuren voor mij samen gesteld en uiteindelijk kwamen ze met een kleur die ontzettend mooi zou staan in mijn woonkamer, ze hebben er een pot jotun verf van laten maken en ik mocht terugkomen als het op was. Uitstekende service. Sindsdien gebruik ik eigenlijk altijd jotun verf, omdat ik weet dat het van goede kwaliteit is en het ook lang houdbaar is. Daar naast waren ze erg vriendelijk en zijn er vele opties betreft jotun verf, waardoor ik nooit met lege handen zit. Ik moet mijn moeder nog bedanken voor de jotun verf, ik ben nu aan het bedenken hoe ik dit het beste kan doen, ik denk dat ik haar een dagje meeneem naar een sauna met zwembad, of misschien gewoon een keer lekker lunchen.