Badroem

Het wonen blog van Nederland

Laat jouw binnen schilderwerk doen door HPM!

hpm saus

Binnen schilderwerk vinden veel mensen niet leuk om te doen en willen hier dan ook graag hulp bij hebben. HPM heeft een aantal vakmensen in dienst die het helemaal geen vervelende klus vinden om te schilderen, en helpen je daarom maar al te graag met het binnen schilderwerk. Hun service is van begin tot eind en geschikt voor iedereen die de binnenkant van het huis weer eens een oppepper wil geven!

Van begin tot einde

HPM is een onderhoudsbedrijf dat niet alleen het schilderen goed kan, maar het hele proces van begin tot eind beheerst. Indien nodig weten ze, en hebben ze alles in huis om objecten die geverfd moeten worden voor te behandelen en helemaal klaar te maken om geverfd te worden. Ze hebben een goede service en doen alleen wat nodig is en wat de klant wil. Niet alleen muren en plafonds kunnen geverfd worden, maar ook kasten, stoelen of andere spullen die in jouw ogen een likje verf kunnen gebruiken!

hpm 3

Spotgoedkoop

Buiten de goede service en beheersing van het vak heeft HPM wintertarieven, die aanzienlijk lager zijn dan de tarieven die in de zomer gehanteerd worden. Zo kan je in de winter voor weinig geld je woning in een nieuw jasje steken en die oude lelijke kast een mooi kleurtje geven, voor weinig geld. Ook word je wanneer je je contactgegevens achter laat gratis terug gebeld voor vrijblijvend advies en eventueel om een afspraak te maken.